Tähtirykelmä

Runoilija Neidonpaula

Kietoudun sinulta tuoksuvaan peittoon,
odotan sinua ja yhteistä lemmenyötämme.

Rakastele minut uudelleen tähtiin,
vaikka en ole vielä tullut takaisin
tähtirykelmästä, sinun
rakkautesi nostamana.

Selite: 
Arille 21.10.2014
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot