J want to wake up with you, soi korvissani...se on totta!
Herään rakkaani vierestä. Katson häntä, nukkuvaa rakastani.
Nipistän itseäni, totta se on
Olen hereillä, tämä on todellista.
Hyväilen sinua katseellani, annan sinun nukkua.
Menen keittämään kahvia.
Jospa kahvintuoksu saa sinut heräämään yhteiseen aamuumme.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi