Vuoteeni uumenissa ajatuksissani rintaani hyväilen,
tunnen nännini kovenevan.
Peukalollani painan nänniini,
ajattelen, älä suotta.
Ei häneltä kuitenkaan mitään saa.
Kaikki vain sen takia,
kun hän ei enää halunnut rakastaa minua aamun jälkeen.
Olen kuitenkin herkkä kuin viulun kieli,
josta kauneimman soinnun saa,
jos osaa soittaa oikeassa sävellajissa.
04/2004
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tästä tykkää!
:)
kiva pieni runonen
tykkäsin tästä
Sivut