Lintu istuu yksin luodolla.
Kiikki, kiikki, kii.
Se kaipaustaan ruikuttaa.
Kiikki, kiikki, kii.
Se kutsuu vierelleen katsomaan auringonlaskua.
Lintu painuu sammaloitunutta kiveä vasten ja kaipaus purkautuu ilmoille.
KIIKKI, KIIKKI, KII. EIKÖ KUKAAN KUULE!
Selite:
2004
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi