Sinä olet herkkuni
sulanutta suklaata ja vaahtokarkkia
vahvoilta käsivarsilta
vaniljaisella kermavaahdolla
pehmennettyä marenkia
ihanalta masulta
rahkalla täynnä hedelmiä
kesän tuoreita mansikoita
seksikkäiltä jaloilta
sinua
sinulta
Selite:
no nyt tuli makeaa.. :P
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pikkäsen liian makeaa, mutta kiva runo
Sivut