Vieläkin katseeni
etsii sinua
ja kun en näe
en näe
niin yhä
mutta vain vähän
kaipaan sinua
Selite:
a
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Vieläkin katseeni
etsii sinua
ja kun en näe
en näe
niin yhä
mutta vain vähän
kaipaan sinua
Kommentit
Kaivata voi kauankin...haikea runo
Kaunis ja haikea runo, kuvastaa niin paljon omia ajatuksia.. Hieno!
kuvastaa minunkin ajatuksia tosi hyvin. ihanan haikea ja vähän surumielinen runo.
Niin totta on runosi sanoma, kaunista kaipuuta
Jäin koukkuun runoihisi, ne ovat silkkaa hienoutta.
Tämä etenkin, tässä on jotain niin tuttua
ja jotain niin tuskallisen haikeaa.
Aistillista kauneutta!
Sopii viimeöiseen uneeni, kaipaus on tuttua.
Sivut