Kuulitkohan sinä, kulta
miten minä lauloin taas onnesta
yhä ihastun
joka ainoa kerta
ja niinä hetkinä tuntuu
kuin sydämeni poksahtaisi
kaikista luomistasi tunteista
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kuulitkohan sinä, kulta
miten minä lauloin taas onnesta
yhä ihastun
joka ainoa kerta
ja niinä hetkinä tuntuu
kuin sydämeni poksahtaisi
kaikista luomistasi tunteista
Kommentit
Pakahduttavaa tunnetta
Sivut