Sitä haluaisi sanoa niin paljon
puhua sydämensä sanoilla
ja antaa jotain rohkaisevaa
Suu ei aukea
paitsi latteuksille
eikä sitä muutenkaan uskaltaisi
ei haluaisi pilata hetkeä
ja tehdä siitä jotain lopullista
Hiljaa vaan seisoo puolikaaressa
ja toivoo
että rakkaus paistaa läpi
Meinaan sitä piisaa
Selite:
'Hyvästi' ja 'näkemiin' on semmosia sanoja, mitä ei haluis sanoo kovin usein.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
huh.... kylmät väreet menee....
miten osuvasti ilmaisetkaan kaiken sen mitä itsekkin voisin sanoa...
tää meni suoraan suosikkeihin...
Rakkaus on elämän perusta.
Se säteilee, jos sitä on.
Hieno runo.
Sivut