Elämä ei ole koulu
me emme ole täällä oppiaksemme mitään
me emme ole täällä tehdäksemme asioita
emmekä ole täällä ansaitaksemme mitään
me emme ole täällä arvioitavina
Elämä ei ole kärsimystä
me emme ole täällä sovittamassa syntejämme
emmekä puhdistamassa karmaamme
Elämä ei ole reilua
elämä ei ole epäreilua
Elämä on.
Selite:
Unohda kaikki mitä sinulle on opetettu ja mitä luulet tietäväsi. Asiat ovat mitä ovat, eivät sitä mitä niiden 'pitäisi' tai 'ei pitäisi' olla.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
elämä siis vain leijuu.
mutta isoveli,
onhan elämän pakko olla jotain muuta. (?)
Sivut