Olen narri
joka kulkee tiellä
jonka itse valitsi
Joskus se tie
ei ole tie
Joskus se on metsää tai vuoria
mutta se on silti se tie
minkä valitsin
Mukanani kannan vain vaatteita päälläni
ja pientä kassia olallani
Minulla on veitsi
millä leikata ja muokata
Ilmastointiteippiä
koska sillä korjaa mitä vain
Hieman jekkulankaa
koska se on vähän niin kuin se teippi
Ja pullo vettä
koska jano tulee aina
Jos on kuuma
minä riisun pois vaatteita
Jos kylmä
minä etsin jostain lisää
Jos minua väsyttää
minä nukun
Jos on nälkä
minä syön
Jos tavarani painavat liikaa
luovun niistä
Ehkä joku toinen tarvitsee niitä...
Joskus kohtaan muita narreja
tai niitä
jotka luulevat tietävänsä jotain
ja kuljen hetken heidän kanssaan
ja he minun
koska on mukavaa
kun on seuraa
Joskus me kuljemme eri suuntiin
ja siunaamme toistemme matkoja
Ja vaikka kävisin tietä yksin
en koskaan ole yksinäinen
sillä narri keksii aina jotain
eikä pelkää mitään
vähiten itseään
Olen narri
joka ottaa askeleen toisensa perään
kunnes ei enää halua
Kuka estäisi narria
tekemästä mitä hän tahtoo?
Narri on aina vapaa
koska häntä ei sido mikään
ellei hän niin tahdo
Minä olen narri
ja ylpeä siitä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tykkään tästä kovasti, voisimpa itsekin olla narri :)
Sivut