Jos istuu paikallaan liian kauan perse puutuu. Selite: Koska jonkun piti sanoa se... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 21.2.2006 0:00 PersonaNonGrata totta, pitää varmaan kohta nousta :) tän voi ajatella kahteen tapaan, kumpaa tarkoitit? Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 seuraava › viimeinen »
Kommentit
totta, pitää varmaan kohta nousta :)
tän voi ajatella kahteen tapaan, kumpaa tarkoitit?
Sivut