Sinun maailmasi on niin kaunis!
Ihmeelliset ja täydelliset ovat Sinun tekosi
Luomakuntasi kaikkineen virheetön
Niin suuri on suunnitelmasi
että sallit kirouksen
Niin valtava armosi
että sallit pelastuksen
Niin suuri on voimasi
että sallit oman tahtomme toteutuvan
Niin suuri on rakkautesi
että sallit välinpitämättömyytemme
Kuinka kauan minä saan eksyä itseeni?
Kuinka kauan pysyt kaukana?
Ja silti sanot:
"Älä pelkää
Olen tässä."
Sallit minun epäillä
Luotua ja Luojaa
sallit minun kirota
Itseni ja Sinut
Sallit minun vaihtaa
rakkauden
puutteeseen
Silti olet vain ajatuksen päässä
Kuinka suuri on Sinun voimasi
kuinka valtavat Sinun kätesi!
Minulle
pienelle, heikolle, vajaalle
sanot
"Olet minun rakas lapseni."
Sinun kauttasi minä kuljen
Sinun kauttasi valhe haihtuu
Sinun kauttasi en pelkää kuolemaa
Sinun tahtosi kautta,
Isä
minä olen kaltaisesi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä vastasi siihen, mitä tänään koulumatkalla mietin... Hebr.11:1.
Oooh.
Tämä on erittäin kaunis.
Tämä on erittäin hyvä,pidän paljon,koska luen Psalmeja aika usein...Kiitos.Kaikki on pieniä ja heikkoja Isän edessä.Kristuksen kautta olemme
saaneet mahdollisuuden päästä Isän läheisyyteen,
onneksemme on rakastava ja armollinen Jumala.
Sivut