Olen aina viihtynyt tangoissa. Selite: ;-) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 17.6.2007 0:00 Odette ei täl oo välttämät mitään tekemist ton sun runosi kanssa, mut tuli vaan mieleen: "It takes two to tango." Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 seuraava › viimeinen »
Kommentit
ei täl oo välttämät mitään tekemist ton sun runosi kanssa, mut tuli vaan mieleen: "It takes two to tango."
Sivut