Heräsin varhain
ei tapaistani lainkaan.
Tajuttomuutta oli kestänyt vain muutaman tunnin.
Heräsin liian aikaisin
kuolaa poskella
nenä tukossa
ja suu täynnä hiekkapaperia
Jokainen lihas oli kipeä
selkäni solmussa
ja molemmat jalkani kosketusarkoja.
Vaivalloisesti raahasin ruhoni kylpyhuoneeseen
toinen käsi peniksessä
ja toisella otin tukea seinästä
Annoin vapauden virrata itsestäni.
Pesin käteni
kohotin katseeni
Peilissä oli joku mies
mutta se en ollut minä.
Joku vieras katsoi minua
arpisilla silmillään.
Kumarruin Ido-jumalan puoleen
ja oksensin viimeyön ulos
"Ei enää ikinä."
Selite:
Ikinä en oo ollu kännissä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi