Joskus
kun kuuntelee radiota
huomaa
etteivät ne tähdetkään ole niin suuria
että osaisi itsekin tehdä
yhtä hyviä lauluja
Hieman ylpeä
ehkä vähän egoistinen
mutta ei ylpeys ole synti
Syntiä on jättää lahjat käyttämättä
ja vain kuunnella radiota
ja nälviä tähtiä
Vähättely ei tee ketään autuaaksi.
Selite:
Idoleista voi olla montaa mieltä, mutta kyllä se aina pokkaa vaatii mennä esiintymään jonnekin. Varsinkin ku tietää että väki ihan erityisesti yrittää löytää kaikki virheet. Joskus vaan hyvä muistaa se. Kyllä noi kaiffarit mun mielestä ansaitsee vähän rispektii...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi