Hiljaisuudessa on autuas murhe
se kertoo ikuisuudesta
ja hetken arvosta
Kuin ajatus
jota ei koskaan lausuttu
tai rohkeus
joka jäi vain tarttumisen päähän
se on yksinäisen osa tässä maailmassa
Eikä tämä maailma ole julma
tai epäreilu
se ei vaan tiedä paremmasta
Autuas murheeni
on toivoni
ja uskoni
Se on kivi, mikä heitettiin veteen
kivi, mikä hukkui
mikä loi aaltoja
Tuhat sanaa ja tuhat kuvaa
eikä yksikään niistä kerro mitään
siitä mikä on
Sillä kaikki mitä on, on
Sokea pelkuri ei vain uskalla uskoa
Autuas murheeni
on aidoin iloni
Kipu kertoo totuuden:
Minä välitän
Minä rakastan
Selite:
Kipu on ystävä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kipu, tuo tuttu kaveri..niinpä. Osuvasti, viisaasti runoiltu.
Sivut