Lumi sulaa ja kaikki paska mikä sen alla oli piilossa alkaa haisemaan. Selite: Varokaa liukumiinoja! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 29.4.2006 0:00 Jari Ylamaki Kerrassaan loistava. Kiitos! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.4.2006 0:00 SiniTaivas eijei... kaupunkilainen ei tunnista kevään hajua.... ;) siis se lumen alta paljastuva on kyl sitä itteesä mut se kuuluu kevääseen ja ilman sitä hajua ei kevät tule... :D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.4.2006 0:00 Anna1975 Nooh, keväällä on nurja puolensa. Koiranjätökset suututtavat monia. Haisemisesta en niin tiedä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Kerrassaan loistava. Kiitos!
eijei... kaupunkilainen ei tunnista kevään hajua.... ;)
siis se lumen alta paljastuva on kyl sitä itteesä mut se kuuluu kevääseen ja ilman sitä hajua ei kevät tule... :D
Nooh, keväällä on nurja puolensa.
Koiranjätökset suututtavat monia.
Haisemisesta en niin tiedä.
Sivut