Annoit rammalle jalat juosta
kädettömällä vahvat kämmenet
Annoit korvat kuurolle
silmät sokealle
ja annoit suun
millä kirota
ja lausua kiitosta
Annoit ruumiin
millä kokea elämän ahdingot
ja millä voittaa vastukset
Annoit mielen
millä tutkia tuntematonta
millä oppia ja opiskella
Annoit sielun
hengen hengettömälle
unelman unettomalle
uskon uskottomalle
Ja kun huomasit
ettei se riitä...
silloin sinä annoit itsesi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi