Pieniä murusia
pieniä murusia matkasi varrelta
seuraamalla niitä sinut löytää aina
Pieniä murusia
ja vähän kuumaa kaakaota
ja päivä hymyilee pakkasellakin
Maailmaa parannetaan kahvikupin äärellä
ja sydämiä paikataan lattella
Muutama domino
tai suklaamurukeksi
ja hymy on väistämätön
Pienikin muru on makea
Selite:
Teestä nyt tiedä, mutta sympatiaa kuitenkin...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi