Valele sieluni kullalla
ja lennätä tähteni taivaalle
ole minulle kiirastuli
ja armahdus
Ota voimani
ja jätä vain puute
ota mieleni
jätä vain
autius ja autuus
Ime sydämeni graniitiksi
ja vuodata se maahan
Lue minulle oikeuteni
ja vie minulta vapaus
Minä en tarvitse mitään:
mitä sinulla on muka tarjota!
Selite:
Kontrastit ja vastakohdat on jänniä juttuja. Näennäinen ristiriita on usein asioiden todellinen olemus. Väittämällä asiaa yhdeksi kiellämme sen olevan jotain muuta. Tarpeeksi kauan ku jatkaa sitä valhetta siihen alkaa uskoa.<P>
Pointti on siinä, ettei ole pointtia...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mä en oikeastaan tajunnut tätä, tai tuota loppua. Mutta ehkä se on mun ongelmani..
Ok, ok, mutta siihen tämä jää.
Kiitos.
Sivut