Kuinka voin ikävöidä sinua jo nyt
kun vielä olet minun?
Kuinka voin kaivata lähellesi
kun sinä vasta lähdit?
Lupasit palata pian
koskaan et liian aikaisin
En halua silmiäni sulkea
en edes hetkeksi
Mitä jos heräänkin unestani?
Mitä minulle sitten jää?
Muisto sinusta on liikaa
elämä ilman sinua liian vähän
Tule jo
tulethan...?
Selite:
Sanokaa mitä sanotte, mutta Armageddonissa parasta oli tunnari ja se, että kun meteori on iskeytymässä maahan, niin ekana soitetaan Willisille et se tulis poraan sen kappaleix. Äijä!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi