Myöhemmin huomaat,
tiedän että tajuat sen jossain vaiheessa.
Kun kuljet sateisia, utuisia katuja,
kun juokset kiireellä bussiin.
Ehkä silloin,
kun jonotat kaupan kassalle.
Ehkä vietät iltaa jossain,
tai olet lomamatkalla.
Istut teatterissa,
kun jokin sisälläsi kuiskaa häiritsevästi.
Voit olla juuri matkalla ystävän luo,
ehkä silloin,
ehkä joskus toiste.
Viimeistään silloin,
kun palaat kotiin.
Jossain vaiheessa muistat
ja kiroat.
...
Avaimet jäivät sisälle.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vähän tää on hyvä!
en ois ikinä arvannut loppua.. :)
Tässä oli hyvä källi lopussa.
Pidin!!
Olipas yllätys! Näppärä runo!
;D. Tää on hyvä!
Sivut