Aina joskus sunnuntaiaamuisin,
kun havahtuu vähien yöunien jälkeen
ja velka niskassa kasvaa
muistelen,
millaistahan jos
olisi värikäs ja köykäinen
jos koti ei olisi muuttolaatikoiden sisään
ahdistettavaa tavaraturhuutta
ja riisuttuja, puettavia seiniä
vaan sydän ja syli
verevä, väkevä, kohiseva
milloinhan jos
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut