Etäällä XX: Milloinhan jos

Runoilija Fringilla

nainen
Julkaistu:
253
Liittynyt: 21.3.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 4:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos niille, jotka lukevat!
Suosittelen:
 
Aina joskus sunnuntaiaamuisin,
kun havahtuu vähien yöunien jälkeen
ja velka niskassa kasvaa
muistelen,
millaistahan jos
olisi värikäs ja köykäinen
jos koti ei olisi muuttolaatikoiden sisään 
ahdistettavaa tavaraturhuutta
ja riisuttuja, puettavia seiniä
vaan sydän ja syli
verevä, väkevä, kohiseva
milloinhan jos
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi mikä elämys! Kiitos

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut