Hän (ja kaksi aiempaa)
tarkasteli minua kuin lääkäri
kliininen anatomia ja patologia silmissään
silloinkin, kun itseäni paljaaksi kurkottelin
näki vain rokotetta jonottavan olkapään
antoi reseptit vaivoihini
Tässä apteekin ulkopuolella
viima käy nyt kovasti silmiin
kaikenlainen kipu kuulemma kuuluu
yleisiin sivuvaikutuksiin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut