Kuunsirppi poskellasi
olet arkkitehtuurin mestarinäyte
lapaluidesi holvit
kaikkien kirkkokuntien palvomat
valitulleni kuiskaan
minäkö sinut valloitin,
Notre Dame, Hagia Sofia, Sagrada Familia,
tämäkö vanhurskaaton vaeltaja
Selite:
Sain haasteen käytettävistä sanoista: tulle, kuunsirppi, Hagia Sofia
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut