Huolestut, oletko antanut
itsestäsi riittävän puisevan kuvan
minä siihen hiljaa hymyilen
etkö tiedä: katson sinua kuin honkaa
Kun tämä pihlajainen ilta
kääntyy kohti seetristä yötä,
minä ujosti kysyn
saisinko olla
käpy sinun oksillasi
tulla pihkaksi sinun kaarnaasi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut