Tähän kädenmittaan
koon 7 ja 9 hansikkaiden lomaan
mahtuvat kaikki
väkevien ja hauraiden perusvuorovaikutukset
rätisevä sähkömagnetismi
ja painovoimien kiimainen kumous
sinä olet säieteoriani vyyhti
yhtenevän langan alku ja loppu
taivaalle kirjoutuva tähtien kangas
täynnä kaukaisten galaksien
oudoilla kielillä kerrottuja tarinoita
taistelevien metsojen ja broilereiden soitimia
Selite:
Sain haasteen käytettävistä sanoista: säieteoria, broileri, kiimainen, taivas ja mikä tahansa numero
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut