Vihasi on myrskyävä ampiaispesä,
mustaksi väritetty
Sinä huudat
Sinä huudat
mustaksi väritetty
Sinä huudat
keuhkosi ruumiistasi irti,
päästät suustasi
päästät suustasi
riidan kylmiä siemeniä,
sielusi loisia
sielusi loisia
Sinä huudat
minun mieleni kappaleiksi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
riitelystä joka ei rakenna
Sivut