Meistä kaikista tuntuu kai joskus,
että elämä on vain surkea sirkus.
Sitä istuu lippu kädessään ja miettii,
miksi minä tässä istun? Kun voin,
ihan milloin vain,
kävellä tästä tunkkaisesta teltasta ulos.
Sitten, parinkymmenen minuutin kuluttua tajuaakin;
Eihän täällä ole kuin vasta tirehtööri areenalla,
ja showkin on vasta alussa.
Selite:
Pääsin taas sopimukseen itseni kanssa ja haluni elää, elää ja voi hyvin. Omistettu jos näitä nyt voi omistaa, liian nuorina pois tahtoneille.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hienosti kuvailtu vakavaa asiaa..
Omaperäinen, siksi juuri niin hyvä!
Niinhän se on, että liian moni ja liian varhain. Luovuttaa. Eturivin paikat on aina kalliimmat, mutta voi saada potkun elefantilta....
jotenkin piristävä ku pääsi loppua kohden.
Mutta hienoa että olet näin oivaltanut!^^
Sivut