Pystyisinpä vielä itkemään, vuodattamaan edes niitä katkeria kyyneleitä...
Saisin todisteen siitä, että olen edelleen elossa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Pystyisinpä vielä itkemään, vuodattamaan edes niitä katkeria kyyneleitä...
Saisin todisteen siitä, että olen edelleen elossa.
Kommentit
Kyyneleetkään eivät saavu tilauksesta, vaan tunteesta, joka on ihmisen energia. Kaunis ja vaikka surullinen, niin lohdullinen, toivonvaloinen runo.
Sivut