Todellisuus on paha uni, josta haluaisi herätä, mutta jota ei pääse pakoon - olet jo hereillä.
Eikä mikään pelasta niiltä tunteilta ja muistoilta, joihin on niin helppo kuolla.
Kuka meni ja avasi Pandoran lippaan?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi