Ei minua ole olemassakaan
Se en ollut minä, jonka kasvot te peilissä näitte
Olen vain taitavasti rakennettu naamio, ulkokuori, sisältä tyhjä ja merkityksetön
Epäonnistunut maski, josta rappaus varisee pois
Minussa ei ole mitään nähtävää
Vain tuskaa, tyhjyyttä ja loputonta yksinäisyyttä
Sisälläni pohjaton tuhon kuilu
Siellä kuilussa minä huudan yksin ja peloissani
Vain kaiku vastaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kamalan surullinen runosi - miltei lohduton. pidin silti.
Sivut