Kerran tunsin rakkautta
Iloa, onnea, autuutta
Puhdas oli sydämeni
Vailla tuskaa ja katkeruutta
Sitten opin tuntemaan yön varjot
Ja unohdin, mitä tarkoittaa viattomuus
Mutta niinhän sitä sanotaan
Että Siperia opettaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
rankka
Sivut