Tanssi pohjoinen tuuli, tanssi !
Laula tunturi, laula !
Kuiskaa pieni lakkamarja kultainen taikasi
levottomalle,
kutsu kuulija loitsulle loihtijan.
Olen kirkas valkoinen velhotar,
papitar loimuavan intohimon,
huuto rajattoman vapauden,
suloinen hyväily räiskyvien taivaiden.
Tule, ota rakkauteni, pidä kevyesti,
päästä tuliksi taivahalle.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut