Jos haluat jakaa salaisuutesi,
kuiskaa se kuulevaan korvaani,
siihen oikeaan.
Kun tahdot että näen sinut,
ota huomioon vuorokauden aika
ja auringon korkeus
horisonttiin nähden.
Yhteyden jälkeen jätä viesti vastaajaan.
Olemme olleet rakastettuja.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut