Tänään ajattelin, yö on kaamoksen sähkösanoma ja lumi peitti maan.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 3.4.2023 0:48 Star Lumi heijastaa valoa auringosta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut