Hitsinhitsikäs,
en ole tänään vitsikäs
lainkaan,
niillä mainkaan,
vaan mitä aikaan sainkaan?
Tekee mieli näyttää,
osaan kyllä kirosanoja käyttää.
Lausukaapas näitä,
kokeilkaa lempeitä ärräpäitä;
katinkontit,
kakkiainen sentään,
voihan kuukkelin nippulat
ja kökköjen kökkö!
Leipäläpi lerpattaa,
turbohuuli lärpättää,
pistäs jo suus kii!
Okei, tämä loppui tähän,
vaan kiroilinhan vähän.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut