Ei,
en tahdo puhua, en olla maailmassa tässä.
Tahdon mennä pimeään, olla äänetön hämärässä.
Karuselli pyörii kiljuen, liian lujaa.
Valot värikkäät juoksevat kapeaa kujaa...
suljen silmäni, kuva hajoaa,
yöhön lämpö käsistäni katoaa.
Myrskyn keskellä rauhan tyhjyydestä löydän,
vain itselleni katan tämän pöydän.
Selite:
Runo sarjassa "Ei enää henkilökohtaisesti ajankohtainen".
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut