Olet minulle sininen kivi
keskellä Jerusalemiani
ja minne vain kumarran se on aina itään.
Silmissäsi palaa ikuinen tuleni,
juoksen maratoonini
henkäyksestäsi henkäykseesi
nanosekunnin murto-osassa.
Saanko seppeleeni, kyyhkyni?
Olet minulle rubiini joogin turbaanissa
Gangesin kivireuniksilla.
Kahlaan kupeitani myöten pyhässä
kun suutelet sormenpäitäni.
Käsissäsi hohtaa ikonien kulta,
kulta...
sytyttäen suitsukkeet syvällä minussa.
Ylistän laulaen kaulakuoppaasi
sykkivillä huulillani.
Vastaathan rukoukseeni oi palvottuni?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut