Ylläni ääretön
avaruus
jalkojeni alla maa
Sisälläni palaa
kaipaus
jota en
ilman sua
sammumaan saa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Ylläni ääretön
avaruus
jalkojeni alla maa
Sisälläni palaa
kaipaus
jota en
ilman sua
sammumaan saa
Kommentit
kipeä kaipaus, upeasti kirjoitettu, pidän paljon! :) maailma on suuri, ihminen on niin pieni.
vieri hoitoo tämä runo lähes huutaa :)
Kaipautta, ikävää heleää tunnetta, jota ei sammumaan saa, kuin näkemällä rakkaan vielä uudestaan. Sitä kaipaus, koskettava ja hieno.
Wau mikä riimitys! Upea runo! :)
Ihana :)
Kaunista kaipausta upeasti runona...
Kaipaus kauniina soi=)
Kaipauksella on tässä vahva kasvualusta.
Sointuva, täynnä ikävää on ihanainen runosi.
Kauniisti kaipuusta.
Kauniisti kaipaava runo, hyvä
Hyvin sielukasta
tämän tuntee..
Pelkistetyn vahvaa tunteen välitystä.
Toimii.
kaunista tekstiä, rehellistä tunnetta, hienoa
Sivut