Kesällä perhoset
tanssii tanssii
suvisessa illassa
korkealla
katsellen maahan
uuteen kauniiseen
sinne missä on unelmia
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kesällä perhoset
tanssii tanssii
suvisessa illassa
korkealla
katsellen maahan
uuteen kauniiseen
sinne missä on unelmia
Kommentit
Tämä runo vei minut kosken rannalle. Pyydän harjuksia ja katselen surviais korentojen tanssia kuusten latvojen yläpuolella.
Suloinen kuvaus lukea näin keskellä postikorttitalvimaisemaa.
:)) saisinkos pluvan perhosvalssiin?
Kauniisti näet runossasi kesämaahan. Kesämaassa perhoset ja suvilinnut...
Perhosia kisailevia ilmassa, perhosia aterialla kukissa, perhosia väriseviä vatsassa... :):)
Niin kevyt ja hento tunnelma, päästit unelmat lentoon.
Sivut