Unen ihanaa utua vaan kaikki kaunis hajoaa aamuun Yöhön uuteen taas silmät ummistuu Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 1.2.2013 0:00 ollimolli hyvä.. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.1.2013 0:00 Safira Unessako vain? Haikean herkkää.. tykkääminen Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.1.2013 0:00 kissakani Ihana Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.1.2013 0:00 Viipi Hienosti olet pukenut runoksi unen ihanuuden. Painajaiset ovat asia erikseen - silloin aamu pelastaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.1.2013 0:00 Neito68 Joskus noin... hyvä runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 6.2.2013 0:00 Pyrstötähti Unien kaunis maailma;) Hyvä runo! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.2.2013 0:00 SilentMoment Runo joka oikeastaan ei lopu koskaan, vaan alkaa aina uudelleen ja uudelleen. Hienosti kirjoitettu. Pidän. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
hyvä..
Unessako vain?
Haikean herkkää..
tykkääminen
Ihana
Hienosti olet pukenut runoksi unen ihanuuden. Painajaiset ovat asia erikseen - silloin aamu pelastaa.
Joskus noin... hyvä runo
Unien kaunis maailma;)
Hyvä runo!
Runo joka oikeastaan ei lopu koskaan, vaan alkaa aina uudelleen ja uudelleen. Hienosti kirjoitettu. Pidän.
Sivut