Verhoton ikkunani paljaana kuin sielunikin Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 30.1.2013 0:00 f6e8bc92c1762338e7e0dcb4f3e0f77f Mystisen kaunis, upea! Tykkäsin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.1.2013 0:00 Cee Mielenkiintoinen ja puhutteleva. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.1.2013 0:00 Viipi Pienesti paljon sanottu. Hyvä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.1.2013 0:00 Neito68 Hyvä runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.1.2013 0:00 dayfly Vähässä paljon.Hieno runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.1.2013 0:00 Safira Upea tää. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.2.2013 0:00 Grobbelaar Merkki tulla luo!? Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.2.2013 0:00 SilentMoment Nerokasta runoilua. Ytimekkästä tulkintaa. Upea! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.2.2013 0:00 merenaalto Hyvä rinnastus. Vähin sanoin paljon. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.1.2013 0:00 dayfly Upea runo ja vain kolme riviä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.2.2013 0:00 c2d7c567de47da004e95cc4a1bbd804b näinpä se joskus menee... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Mystisen kaunis, upea! Tykkäsin.
Mielenkiintoinen ja puhutteleva.
Pienesti paljon sanottu. Hyvä.
Hyvä runo
Vähässä paljon.Hieno runo.
Upea tää.
Merkki tulla luo!?
Nerokasta runoilua. Ytimekkästä tulkintaa. Upea!
Hyvä rinnastus. Vähin sanoin paljon.
Upea runo ja vain kolme riviä.
näinpä se joskus menee...
Sivut