jäävuoriko olen
vai kivipaasi
vasaroin - taltoin
kaikki mun pintaani hakkaa
sumeilematta
säälimättä
hakataan pois jo toista kättä
miksei painajaiseni lakkaa?
en huutoon avaa
murtuvaa suuta
en, vaikka rinnastani
joku säikeitä suuria viiltää
teitä on monta
liian monta
en tunne hetkeä tuskatonta
jo silmäni kosteina kiiltää
ottakaa kaikki
mitä irti saatte
taltoin - puukoin
pistätte syvälle lihaan
en enää jaksa
kättäni nostaa
murrun kuin palanen kalliosta
muun kestin, mutta en ivaa!