Kaikki mustat pilvet
mun kulkua varjostaa
ne päälleni käy!
joka ainoa on
niin säälimätöm
kun elän elämää
Minä heikkenen hiljaa
et sitä huomaakaan
mies riutuvi pois!
tämä huolien vuo
mua sisältä syö
kun elän elämää
Koska huoleni loppuu
ei ehkä milloinkaan
ne jatkuvat vaan!
mua raastavi taas
tämä toivottomuus
kun elän elämää
Joku tuolla siintää
sitä koetan kurkottaa
se harhaako on?
näky haihtuvi pois
vain huoleni jää
kun elän elämää