sinä tanssit tangoa kanssani
ja kevyt olit
kuin keiju
oli pääsi vasten rintaani
enkä tulevaa
tietää voinut
nyt päättyneet on askeleet
ei yhteistä
enää mikään
jo lupaukset on hiipuneet
eikä jäljellä
ole mitään
niin tanssit tangoa kanssani
meni vuosi
vuoden perään
nyt tyhjää puolta hapuilen
yksin aamuin
aina herään