Sinä katsot silmiini kauniisti
ja naurat niin hersyvästi
minun vereni suonissa läikehtii
ja tunnen itseni ylvähäksi
Sinä olet omani ainiaan
et koskaan katso muita
ei kukaan väliimme tulla saa
ei rikkoa pesäpuita
Taas silmäsi kauniit sädehtii
ja huulesi vannoo valaa
mutta aivan kuin jotain kätkisit
jotain korviltani salaat
Mieleni valtaa levottomuus
ja rinnan tuskan tunne
miksi tuli tämä toivottomuus
miksi pelkään että kuolen
Et enää katso minuun päin
en enää ole sinulle ainut
on virta synkkä nyt edessäin
muistona menneen kaiut
Vaikka yritän mieltäsi käännyttää
ja näyttää tunteeni avoimesti
on välillämme yhä kylmempää
etkä katso minua tulisesti
Minä tekisin mitä vain vuoksesi
kunhan antaisit tilaisuuden
sinä olit hiljaa ja kuuntelit
kun anelin ikuisuuden
Nyt tunnen kuinka huono oon
ja itken olkaasi vasten
sinä kaipaat miehen sen kainaloon
joka huumas sinut kuin lapsen
Minä itkin tunnin ja toisenkin
ja itken vielä monta kertaa
niin monta vuotta sinua rakastin
ja nyt vain toiseen vertaat
Niin elämä kulkee kulkuaan
ja heikommat ei jaksa
kuin päänsä painaa, luovuttaa
ja virheistänsä maksaa
Minä pyysin anteeksi virheitäin
joita tehnyt olin monta
vain hetken taistelin ymmärtäin
oli taisteluni toivotonta
Sinä katsoit silmiini kauniisti
ja nauroit niin hersyvästi
minun vereni suonissa läikehti
ja tunsin itseni ylvähäksi
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Minua tämä puhutteli tosi rankasti. Jotkut runot sanovat itselle vähän, mutta kenties enemmän muille. Ja hyvä kuin mikä.
Tämäkin taistelu ja sen kirjoittaminen on ollut tarpeellinen.
Todella hyvä ja puhutteleva runo!
Vaikkei ehkä haluamallasi tavalla kohteelleen toiminutkaan.
Ensimmäisen säkeistön toisto kruunaa vaihtelevan kipeiden tunteiden aallokkona etenevän vuodatuksen!
Minuun tällä oli vaikutus. Se sai jonkin liikahtamaan sisälläni. Tätä lisää:) ihanaata:)
Mielestäni ei pidä tunteitaan hävetä, sotimatta ei taisteluita voiteta.
sodan tuhon jälkeen täytyy jaksaa rakentaa uutta, muutoin ..........?
voimia sinulle rakentamiseen ja rakastumiseen uudelleen.!
Sivut