ei kipua tuntenut käteni silloin
kun lasin säpäleiksi löin
koko illan itsesäälissä
piehtaroin
ja viinaa join
viina join ja elämöin
minä annoin haavani auki olla
ja itkin itkuni viimeisen
kun mies on sairas
ja rappiolla
on parempi kuolla!
pois kuolla tieltä toisien
kämmenen syrjässä verinen haava
jo kuivuu ja umpeutuu
ja illalla toistuu
entinen kaava
hieman kalvakkaana
uuteen pulloon tarttuu suu
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi