Ylläni taivas - allani maa minä leijailen tuntien sisälläni rakkautta oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.1.2004 0:00 -jasmin- kaunis... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.1.2004 0:00 Vaskikello Puuuuuhhhhh *lisävauhtia* :))) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.1.2004 0:00 Judit Ja jalat pyrkii väkisin nouseen ylös maanpinnasta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
kaunis...
Puuuuuhhhhh *lisävauhtia* :)))
Ja jalat pyrkii väkisin nouseen ylös maanpinnasta.
Sivut